ISOM és una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre que busca/en recerca permanent d’aliances amb empreses que comparteixin els nostres valors i ens ajudin a escalar l’impacte de la nostra missió.

Per què col·laborar amb ISOM?

 • 1. Perquè la teva empresa pot tenir un impacte real en la vida de molts infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc social, i això no té preu.

  1. Perquè la teva empresa pot tenir un impacte real en la vida de molts infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc social, i això no té preu.

  Acompanyar els projectes socials d’ISOM és una aliança de valor compartit per revertir aquesta situació, una aposta per l’atenció als infants i joves més vulnerables orientada pels valors de la coherència, la competència, el compromís, la col·laboració i la comunicació.

 • 2. Perquè portem més de 20 anys treballant al tercer sector i tenim una llarga experiència i compromís en el treball educatiu de qualitat i de confiança

  2. Perquè portem més de 20 anys treballant al tercer sector i tenim una llarga experiència i compromís en el treball educatiu de qualitat i de confiança

  ISOM SCCL és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre, constituïda a Barcelona l’any 1999. Està formada per un grup de professionals pertanyents al tercer sector des del 1992, i per tant amb una llarga experiència i compromís en el treball educatiu de qualitat i de confiança. El nostre objectiu principal és el treball especialitzat amb infants, adolescents i joves i les seves famílies, en situació de vulnerabilitat i risc social.

 • 3. Perquè estem davant de reptes socials permanents als quals hem de donar resposta de manera urgent.

  3. Perquè estem davant de reptes socials permanents als quals hem de donar resposta de manera urgent.

  ISOM es caracteritza pel seu afany de fer camí i donar resposta a les necessitats socials que van sorgint. Les empreses que col·laboren amb els projectes d’ISOM no fan altra cosa que escalar l’impacte social de la nostra missió.

 • 4. Perquè l’actuació ètica, la transparència econòmica i la gestió eficient formen part del nostre ADN.

  4. Perquè l’actuació ètica, la transparència econòmica i la gestió eficient formen part del nostre ADN.

  ISOM es manté fidel als seus trets d’identitat i els projecta tant a nivell intern i entre els seus membres, com en la relació amb els seus col·laboradors i vers la societat en general. Aquests es basen en un compromís d’actuació ètica, la qualitat en el servei al client, el compromís amb les persones i la comunitat, la transparència econòmica i la gestió eficient. Aquests valors irrenunciables, vinculen a tots els membres de l’organització, que tenen l’encàrrec de complir-los i transmetre’ls, amb vitalitat, optimisme, bon humor, tenacitat i professionalitat.

 • 5. Perquè la teva empresa contribuirà a assolir diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que formen part de l’Agenda 2030.

  5. Perquè la teva empresa contribuirà a assolir diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que formen part de l’Agenda 2030.

  L’any 2015, els 193 països de les Nacions Unides van signar l’Agenda 2030 per avançar cap a unes societats futures més justes, sostenibles i inclusives, sota el lema “No deixar ningú enrere”. La teva empresa pot fer un pas més cap a la responsabilitat social corporativa i, alhora, aportar un gra de sorra a aquests objectius compartits tant per governs com pel sector privat i la societat civil. 

Com col·laborar amb ISOM?

 • Contractació de joves formats i acompanyats per ISOM

  Contractació de joves formats i acompanyats per ISOM

  Saber fer i saber ser.

  Garantim que el jove contractat tindrà compromís amb la feina, responsabilitat, esforç, constància i iniciativa.

  Selecció prèvia per garantir ajustament perfil treballador amb necessitats de l’empresa.

  Acompanyament a l’empresa i al treballador en l’etapa inicial.

 • Financia el programa de logopèdia, psicomotricitat i psicologia

  Financia el programa de logopèdia, psicomotricitat i psicologia

  Impulsem programes per a la millora d’oportunitats educatives en l’alumnat amb situació de vulnerabilitat de les escoles de Badalona Nord.

  Oferim dues  maneres d’abordatge segons les necessitats:

  Un equip d’especialistes en psicopedagogia,  psicologia i logopèdia participen en l’avaluació, diagnòstic i el tractament de dificultats específiques per a l’adquisició d’un aprenentatge escolar:

  · Trastorn de l’Aprenentatge: dislèxia, discalculia, dispràxia, trastorns de la coordinació…

  · Trastorn per dèficit d’atenció a/s hiperactivitat (TDA/H)

  · Dificultats emocionals associades: ansietat, desànim, comportaments disruptius

  · Altes capacitats intel·lectuals

  I un abordatge  educatiu i acompanyament de l’alumnat amb tallers d’estudi assistit i de suport escolar.

  Si es detecta necessitat es complementa amb atenció psicoterapèutica individual i familiar per tal de millorar la salut relacional dels infants i adolescents atesos i de les seves famílies potenciant les seves habilitats i adquirint noves competències.

 • Fes-te empresa sòcia

  Fes-te empresa sòcia

  Ser una empresa sòcia d’ISOM és crear un vincle i sumar esforços en l’atenció i protecció de la infància i l’adolescència en els contextos més desafavorits. És una aliança estratègica, un segell de compromís i impacte social que desitgem de llarg recorregut.

  Podeu esdevenir empreses sòcies d’ISOM a través de tres nivells de col·laboració a partir de 100 € al mes (1.200 € anuals).

  · Empresa sòcia Col·laboradora: a partir 150 € al mes / 1.800 € anuals

  · Empresa sòcia Benefactora: a partir 500 € al mes / 6.000 € anuals

  · Empresa sòcia Membre d’Honor: a partir de 1.000 € al mes / 12.000 € anuals

  A més de signar-se un conveni de col·laboració entre les dues entitats, ISOM fa lliurement d’un segell digital a les empreses sòcies perquè aquestes puguin comunicar aquesta aliança estratègica a la seva pàgina web, així com als elements de comunicació que convinguin. Si voleu 

Descobriu les contraprestacions de les empreses compromeses

Descobriu les contraprestacions de les empreses compromeses

.

Més informació

Com podeu ajudar?

Contractació de joves formats i acompanyats per ISOM

Contractació de joves formats i acompanyats per ISOM

.

Contractació de joves
Financia un projecte

Financia un projecte

.

Aportacions
Teniu vosaltres una idea per col·laborar?

Teniu vosaltres una idea per col·laborar?

Sou una empresa amb una idea de col·laboració que no encaixa amb cap de les propostes anteriors? Si us plau, volem escoltar la vostra proposta! Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari i junts estudiarem i farem créixer la iniciativa!

Formulari