Impulsem programes per a la millora d’oportunitats educatives en l’alumnat amb situació de vulnerabilitat de les escoles de Badalona Nord. 

Oferim dues  maneres d’abordatge segons les necessitats: 

Un equip d’especialistes en psicopedagogia,  psicologia i logopèdia participen en l’avaluació, diagnòstic i el tractament de dificultats específiques per a l’adquisició d’un aprenentatge escolar: 

  • Trastorn de l’Aprenentatge: dislèxia, discalculia, dispràxia, trastorns de la coordinació…
  • Trastorn per dèficit d’atenció a/s hiperactivitat (TDA/H)
  • Dificultats emocionals associades: ansietat, desànim, comportaments disruptius
  • Altes capacitats intel·lectuals

I un abordatge  educatiu i acompanyament de l’alumnat amb tallers d’estudi assistit i de suport escolar. 

Si es detecta necessitat es complementa amb atenció psicoterapèutica individual i familiar per tal de millorar la salut relacional dels infants i adolescents atesos i de les seves famílies potenciant les seves habilitats i adquirint noves competències. 

Com hi pots col·laborar?

1. Suma’t al nostre grup de Teaming!

El Teaming és una modalitat de micromecenatge on tothom aporta el mateix: 1 € al mes. Un petit gest que, unit a d’altres petits gestos, pot aconseguir fer realitat grans projectes. Anima’t i converteix-te en micromecenes del programa, molts infants i  joves t’ho agrairan!

Uneix-te al grup

2. Fes una donació única que tindrà un impacte directe en el programa!

Fer una donació

3. Sou una empresa? Podeu finançar una part important del programa i millorar així la vida de molts infants i joves en situació de vulnerabilitat. Informeu-vos-en aquí!

Informeu-vos-en aquí!

Iniciatives solidàries

Si estàs pensant en dur a terme una iniciativa solidària a benefici dels infants i joves ens situació de vulnerabilitat que acompanyem a ISOM, en primer lloc, gràcies!

Explica’ns què tens al cap i ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te el material que necessitis per comunicar-la i aconseguir el teu objectiu!