Fes-te empresa sòcia

Ser una empresa sòcia d’ISOM és crear un vincle i sumar esforços en l’atenció i protecció de la infància i l’adolescència en els contextos més desafavorits. És una aliança estratègica, un segell de compromís i impacte social que desitgem de llarg recorregut.

Podeu esdevenir empreses sòcies d’ISOM a través de tres nivells de col·laboració a partir de 100 € al mes (1.200 € anuals).

  • Empresa sòcia Col·laboradora: a partir 150 € al mes / 1.800 € anuals
  • Empresa sòcia Benefactora: a partir 500 € al mes / 6.000 € anuals
  • Empresa sòcia Membre d’Honor: a partir de 1.000 € al mes / 12.000 € anuals

A més de signar-se un conveni de col·laboració entre les dues entitats, ISOM fa lliurement d’un segell digital a les empreses sòcies perquè aquestes puguin comunicar aquesta aliança estratègica a la seva pàgina web, així com als elements de comunicació que convinguin.

Coneixes els avantatges fiscals de ser una empresa solidària?

Com a persones jurídiques, les empreses poden desgravar de l’Impost de Societats el 35% de la donació. En el cas que hagin fet donacions superiors a 150 euros durant els darrers tres anys fiscals, la deducció augmenta fins al 40%. El límit segueix sent el 10% de la base liquidable, però tenen la possibilitat d’aplicar les quanties no deduïdes als períodes impositius que concloguin en els 10 anys immediats i successius.

Pots contactar-nos emplenant aquest formulari:

Camps obligatoris