El SOAF és un espai per parlar amb calma i confiança de les relacions familiars. La quotidianitat i l’educació dels fills i filles, sovint, generen molts interrogants i preguntes. El SOAF ens pot orientar i ajudar a trobar respostes. Els canvis i les incerteses en les famílies, de vegades, requereixen l’acompanyament de professionals especialitzats.

El SOAF és un servei de caràcter universal dirigit a totes les famílies i es proporciona atenció a nivell individual, grupal i comunitari. Està obert a tota la ciutat de Badalona i ofereix una orientació i acompanyament integral a les famílies per millorar-ne el benestar personal, familiar i social. El servei està enfocat des d’una perspectiva preventiva: detecta i reforça les capacitats i fortaleses de les famílies per afavorir relacions familiars saludables i enfortir les habilitats parentals.

Com ho fem?

  • Atenció personalitzada a famílies al Centre Obert i a l’Espai Familiar del barri de Llefià de Badalona.
  • Grups acompanyament a la criança amb caràcter preventiu.
  • Càpsules formatives i informatives sobre la criança.
  • Orientació i recursos.
  • Suport terapèutic individual i familiar a l’Espai Familiar.
  • Programa d’actuació comunitària.
Què és?Què oferim?
És un servei d’orientació i acompanyament integral a les famílies des d’una perspectiva preventiva i de caràcter universal.Orientació i acompanyament familiar. Un espai per parlar amb calma i confiança de les relacions familiars. 

Número de persones ateses en aquesta línia d’actuació:

103

entre 0 i 12 anys

24

entre 13 i 15 anys

6

entre 16 i 18 anys

34

entre 19 i 29 anys

93

entre 30 i 64 anys

00

majors de 65 anys

260

Total número de persones ateses en aquesta línia d'actuació

Amb el suport de: