A la ciutat de Badalona ISOM gestiona des del 2012 el Centre Obert Llefià i des del 2018 el Centre Obert Montigalà-Bufalà.

En cada un d’aquests serveis s’hi realitzen projectes específics pels diferents grups d’edat: al barri de Llefià i pel grup d’infants de 0 a 3 anys l’Espai Familiar la Tribu, el Servei d’Atenció Diürna (SAD) pels infants de 4 a 16 anys, un acompanyament personalitzat al grup de joves de 17 anys o més i un treball específic per les famílies.

En aquests serveis s’hi treballa:

 • L’educació activa
 • L’educació integral
 • L’educació intercultural
 • La coeducació
 • L’educació en valors

Projecte ArTic

El Projecte ArTic és un projecte d’apropament a la cultura i l’art a col·lectius tradicionalment exclosos. 

És un projecte per donar un suport addicional a les escoles de Badalona Nord per pal·liar els efectes de la Covid 19 i es centralitza des dels Centres Oberts d’ISOM.

Reportatge gràfic per a Isom i Pixin

Des dels Centres Oberts s’ofereixen Tallers de Suport i reforç educatiu per a la millora d’oportunitats educatives, serveis de Tèrapia Familiar i psicoteràpia individual.

Reportatge gràfic per a Isom i Pixin

“El poder de la Infancia” d’IKEA Badalona

El Centre Obert Llefià participa en el programa “El poder de la Infancia” d’IKEA Badalona, amb l’objectiu d’impulsar l’ocupabilitat en el grup de joves del Centre Obert Llefià.

Treballem hàbits saludables amb la Fundació Probitas i amb la Fundació Gasol

Projecte Dgrama

El projecte DGrama neix i troba el seu sentit en la recerca de la complementarietat de l’atenció socioeducativa en el temps de lleure dels joves de Santa Coloma de Gramenet, potenciant la seva participació social i comunitària. DGrama és, per tant, un projecte d’oci inclusiu i alternatiu amb caràcter socioeducatiu que pretén acollir els joves d’entre 12 i 18 anys dels diferents centres oberts de la ciutat de Santa Coloma. 

Espai familiar LA TRIBU

L’Espai Familiar La Tribu neix de la necessitat al barri de Llefià de Badalona de crear un espai de trobada on les famílies i els seus  infants de 0-3 anys no escolaritzats, i prioritàriament en situació de vulnerabilitat, puguin compartir amb d’altres adults la criança dels seus fill/es, les seves inquietuds, conèixer noves maneres de relacionar-se amb ells, potenciar les pròpies habilitats parentals, conèixer recursos orientats a petita infància, etc.

Reportatge gràfics per a Isom i Pixin

L’Espai Familiar vol acompanyar-los en l’exercici d’aquesta funció educadora, oferint-los els recursos necessaris per tal que els infants puguin explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies puguin compartir la seva experiència d’educar i fer créixer els seus fills i filles.

Com es treballen les emocions a l’Espai Familiar La Tribu

 • ? INSCRIPCIONS OBERTES!

  ? INSCRIPCIONS OBERTES!

  L’Espai Familiar La Tribú està preparant el curs per viure noves aventures amb totes les mesures d’higiene i seguretat respecte a la Covid-19.
  Vols venir a jugar amb el teu infant?

  Per més informació envia un e-mail a espaifamiliarlatribu@isom.cat

  o truca al 93 398 26 99
  T’esperem
  #espaifamiliarlatribu #ISOM #activitatsenfamilia #Llefia #Badalona