A la ciutat de Badalona ISOM gestiona des del 2012 el Centre Obert Llefià i des del 2018 el Centre Obert Montigalà-Bufalà.

En cada un d’aquests serveis s’hi realitzen projectes específics pels diferents grups d’edat: al barri de Llefià i pel grup d’infants de 0 a 3 anys l’Espai Familiar la Tribu, el Servei d’Atenció Diürna (SAD) pels infants de 4 a 16 anys, un acompanyament personalitzat al grup de joves de 17 anys o més i un treball específic per les famílies.

Des del 2022 s’ha començat a gestionar, al municipi de Sant Cugat del Vallès el Centre Obert Nucli i el Centre Obert Can Llobet per a infants de 6 a 12 anys i el Servei d’Adolescents – Taller Jove a Sant Cugat del Vallès per a adolescents de 12 a 18 anys.

En aquests serveis s’hi treballa:

 • L’educació activa
 • L’educació integral
 • L’educació intercultural
 • La coeducació
 • L’educació en valors

Projecte ArTic

El Projecte ArTic és un projecte d’apropament a la cultura i l’art a col·lectius tradicionalment exclosos. 

És un projecte per donar un suport addicional a les escoles de Badalona Nord per pal·liar els efectes de la Covid 19 i es centralitza des dels Centres Oberts d’ISOM.

Reportatge gràfic per a Isom i Pixin

Des dels Centres Oberts s’ofereixen Tallers de Suport i reforç educatiu per a la millora d’oportunitats educatives, serveis de Tèrapia Familiar i psicoteràpia individual.

Reportatge gràfic per a Isom i Pixin

“El poder de la Infancia” d’IKEA Badalona

El Centre Obert Llefià participa en el programa “El poder de la Infancia” d’IKEA Badalona, amb l’objectiu d’impulsar l’ocupabilitat en el grup de joves del Centre Obert Llefià.

Treballem hàbits saludables amb la Fundació Probitas i amb la Fundació Gasol

Projecte Dgrama

El projecte DGrama neix i troba el seu sentit en la recerca de la complementarietat de l’atenció socioeducativa en el temps de lleure dels joves de Santa Coloma de Gramenet, potenciant la seva participació social i comunitària. DGrama és, per tant, un projecte d’oci inclusiu i alternatiu amb caràcter socioeducatiu que pretén acollir els joves d’entre 12 i 18 anys dels diferents centres oberts de la ciutat de Santa Coloma. 

 • Espai familiar

  Espai familiar

  Sou una família amb infants entre 0-3 i voleu venir a jugar als matins a l’Espai Familiar La Tribu? posa’t en contacte i reserva la teva plaça a espaifamiliarlatribu@isom.cat o al 93 398 2699.

  I tu, ja has jugat avui?

Reportatge gràfics per a Isom i Pixin